مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد وحاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات درچندین سال بعدبه صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.بهعنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولیداخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع وهر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که باسرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن استاین بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد.بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید.
1- خربزه | عسل |
2- ماست | هر نوع گوشت |
3- کله پاچه | انگور |
4- پنیر | بادام |
5- شیر | میوه تازه |
6- شیر | تخم مرغ |
7- شیر | مواد غذای ترش و شور |
8- شیر | حبوبات |
9- شیر | ترب |
10- شیر | سبزیجات خام |
11- شیر | شراب خرما |
12- شیر | گوش |
13- شیر | ماهی |
14- تخم مرغ | ماهی |
15- سرکه | برنج |
16- سرکه | ماش |
17- سرکه | حلیم |
18- انار | حلیم |
19- فراورده های لبنی | ترشی جات |
20- فراورده های لبنی | انواع آلو |
ضمناً خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز می تواند امراض جدی در پیش داشته باشد
خیلی خوب و عالی بود