مضرات گوشت گاو چیست؟
در روایات آماده است که گوشت گاو مرض است، گوشت گاو حاوی مقدار زیادی اوره است، اوره متابولیک پروتئین است و در واقع ماده سمی ناشی از مصرف پروتئینها به اوره تبدیل میگردد. پروتئین در بدن به عنوان سوخت مصرف نمیشود به عنوان اجزای ساختمانی عمل میکند. به همین علت در روایات ما مصرف بسیار پروتئین تایید نمیشود و بیشتر غذاهای ما باید از قندها و چربیها بوده و حاوی اندکی پروتئین باشد زیرا مصرف زیاد پروتئین کاهنده عمر است و باعث بیماری سلولی میگردد. پزشکان به بیمارانی که دچار نقرص هستند توصیه میکنند که گوشت قرمز مصرف نکنند اما، ما انواع مختلفی گوشت قرمز داریم به طور مثال گوشت گوسفند، گوشت شتر که آنها باید جایگزین گوشت گاو شوند.
گوشت گاو به شدت سودا زا بوده و خون را غلیظ می کند و برای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت، افسردگی، وسواس، جذام، واریس، بزرگ شدن طحال و ورود زرد آب به روده و بیماریهای سوداوی میشود.
در روایتی از امام صادق (ع) آمده است که از ایشان سوال شده بهترین گوشت از آن کدام حیوان است؛ حضرت در جواب فرمودند: گوشت گوسفند؛ که اگر بهتر از گوشت گوسفند بود خداوند آن را فدیه حضرت اسماعیل (ع) نمینمود.